Releases

Beyoncé verrast fans en brengt visueel album Lemonade uit

"Lemons in their face, watch ‘em freeze up"

Beyoncé - Lemonade

Deze week bracht Beyoncé onderstaande teaser clip uit voor Lemonade met als aankondiging dat er iets stond te gebeuren op HBO dit weekend. Tot afgelopen nacht was het volledig onbekend wat fans konden verwachten, maar nu is duidelijk geworden dat Beyoncé haar fans heeft verrast met de release van haar nieuwe, visuele album.

Lemonade is Bey’s zesde studio album en is naar eigen zeggen “een conceptueel project geïnspireerd door de emotionele reis rondom zelfkennis en heling, wat iedere vrouw meemaakt”. In de credits van het project zijn er een hoop bijdragen te spotten, maar de grootste namen die hebben meegewerkt zijn bijv. Kendrick Lamar, The Weeknd, Diplo, James Blake en Mike Dean. Ook heeft ‘Formation‘ een plekje gevonden op de 12 tracks tellende plaat.

Het project is vooralsnog exclusief te beluisteren via Tidal, waar tevens de rechten liggen voor de video’s die bij de tracks horen. Hopelijk volgt er snel een grotere release bij alternatieve streamingsdiensten en digitale muziekwinkels. Mocht je niet over een Tidal account beschikken, kun je hieronder alvast previews van de tracks checken.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp