Twee weken terug kwam de EP van Eindhovense rapper Kempi in samenwerking met de Amerikaanse producer The Alchemist uit. Rap & Glorie kwam origineel alleen uit op vinyl in beperkte oplage.

Kempi & The Alchemist feat. Willem – 'Ik wil Nikes' Video

Voor de tweede track van de EP ‘Ik Wil Nikes’ samen met Willem van The Opposites is nu deze prachtige video verschenen. In de clip zien we de struggles van een jonge boy in de hoofdstad. Ook heeft Patta duidelijk zijn steentje bijgedragen. Zo zien we hun football jersey’s die speciaal in combinatie met de Rap & Glorie LP uit zijn gebracht. Na aandringen staat de plaat nu ook voor je klaar op Spotify. Free Kempi!


Jesper

Brabander, woonachtig in Enschede. Dagelijks te vinden op de Universiteit Twente als toekomstig Industrial Designer. Creatieveling en liefhebber van vormgeving, hippe kledij, domme grappen, voetballen, Nutella en schoenen.

Kempi & The Alchemist feat. Willem – ‘Ik wil Nikes’ Video

Twitter Facebook WhatsApp