Share

Twee Canadese powerhouses slaan de handen ineen met een exclusieve nieuwe jacket collectie – Drake’s OVO label en kledingmerk Canada Goose brengen een speciale Timber shell jacket uit gemaakt van 3L camo jacquard.

OVO x Canada Goose Jacket Collection 2

De jas is verkrijgbaar in zowel zwart als groen camo, is uiterst duurzaam en komt zelfs met een levenslange garantie. Ook kun je een matchende cap combineren met de jassen, die in dezelfde kleuren zijn en gemaakt zijn van dezelfde materialen.

Goedkoop is de jas niet; de jas heeft een prijskaartje van $795 dollar en de cap is verkrijgbaar voor $95 dollar. De collectie is vanaf 9 april exclusief verkrijgbaar via OVO in Toronto en Los Angeles.

OVO x Canada Goose Jacket Collection 3

OVO x Canada Goose Jacket Collection 4

OVO x Canada Goose Jacket Collection 5

OVO x Canada Goose Jacket Collection 6

OVO x Canada Goose Jacket Collection 7

OVO x Canada Goose Jacket Collection 8

OVO x Canada Goose Jacket Collection 9

OVO x Canada Goose Jacket Collection 10


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

OVO en Canada Goose brengen exclusieve jacket collectie uit

Twitter Facebook WhatsApp