In aanloop naar de bekendmaking van Apple Music had Taylor Swift nog commentaar op de streaming service, maar dat werd snel verholpen waarna haar muziek ook op Apple Music te horen is. De band lijkt zo goed te zijn met het technologie bedrijf dat de zangeres in een nieuwe, bijzondere commercial verschijnt.

Taylor Swift rapt Jumpman

Om vol kracht een workout te beginnen zet Taylor ‘Jumpman’ op van Drake en Future. Terwijl ze het nummer volledig meerapt (zonder de ‘Taliban’ shoutout van Drake) raakt de ster afgeleid en valt ze genadeloos van de loopband. Bekijk de commercial hierboven.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Taylor Swift valt van loopband tijdens meerappen met ‘Jumpman’ van Drake & Future

Twitter Facebook WhatsApp