De originele colorway van de populaire NMD sneaker – een zwarte basis met rode en blauwe elementen bij de zool – is ongetwijfeld de meest begeerde kleurenstelling van de relatief nieuwe schoen. Even naar de winkel gaan om een paar te scoren voor de normale retail prijs zit er helaas niet in. Nu presenteert Adidas echter een Chukka uitvoering in deze OG colorway.

Adidas Originals NMD Chukka 2

De schoen is uitgevoerd in precies dezelfde kleurencombinatie, maar in plaats van een low-top is de schoen uitgevoerd in een sportief Chukka silhouette met een witte pulltab op de hiel en blauwe lining aan de binnenkant. Check hier de gelijkenissen van beide NMD schoenen en ga naar je favoriete Adidas Originals retailer om de NMD Chukka in huis te halen.

Adidas Originals NMD Chukka 3

Adidas Originals NMD Chukka 4

Adidas Originals NMD Chukka 5

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

adidas Originals NMD Chukka ‘OG’ Sneakers

Twitter Facebook WhatsApp