Fashion

adidas Originals Stan Smith Primeknit ‘Triple White’ Sneakers

Minimalistische Primeknit uitvoering van een klassieker

adidas Originals Stan Smith Primeknit 'Triple White' Sneakers 1

De klassieke Stan Smith sneaker in combinatie met de Primeknit technologie; een match made in heaven door Adidas. De succesformule kent een nieuwe clean colorway die het zeer goed zal doen deze zomer.

Adidas heeft de Primeknit versie van de Stan Smith namelijk uitgevoerd in een volledig witte, ‘Triple White’ kleurenstelling. Uiteraard zijn de herkenbare details van deze classic behouden gebleven, maar verder is de schoen enorm minimalistisch met enkel op de tong een gedetailleerde branding.

Check Size? om nog vlug een van de laatste maten te scoren. Hier kun je ook terecht voor een zwarte variant van de schoen. Een handje vol andere Adidas Originals retailers hebben de schoenen ook in stock.

adidas Originals Stan Smith Primeknit 'Triple White' Sneakers 2

adidas Originals Stan Smith Primeknit 'Triple White' Sneakers 3

adidas Originals Stan Smith Primeknit 'Triple White' Sneakers 4

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp