Het langverwachte debuutalbum van Cho zit er nu dan eindelijk aan te komen. De plaat gaat verder waar zijn laatste mixtape ophield en heet dan ook toepasselijk Knock Knock 3. Volgende maand kunnen we het album al verwachten, maar om je bezig te houden tot de release brengt de rapper zijn single ‘Kan Het Niet Geloven’ uit met een featuring van Hef.

Cho feat. Hef - 'Kan Het Niet Geloven'

Knock Knock 3 is op twee tracks na volledig geproduceerd door vaste kompaan Spanker en bevat verder bijdragen van onder andere Willie Wartaal, Winne, Idaly en meer. Cho’s debuutalbum komt op 10 juni – tot die tijd kun je hierboven ‘Kan Het Niet Geloven’ checken.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Cho – Kan Het Niet Geloven (feat. Hef)

Twitter Facebook WhatsApp