Fashion

FreshCotton 2016 Spring Lookbook  

Lente- en zomerstijlen met Yung Internet

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Het wordt merkbaar mooier weer, dus ook de boys van Freshcotton brengen hun lookbook voor de lente naar buiten. Hiervoor zijn twee jongens van de driekoppige rapformatie Yung Internet opgetrommeld en in de nieuwste outfits uit hun online shop gehesen.

De zomerse landschappen van het Haagse Kijkduin zijn het decor geworden van de voorjaarsserie. Tussen de zandvlaktes en restanten van WOII-bunkers zien we Sergio Hasselbaink en Mauro Plantinga in opvallend veel zwarte en witte kleding, met hier een daar een goeie pasteltint. Van eigen bodem zien we merken als het huismerk Quality Blanks, Ontour, ETQ en ByParra. Daarnaast de bekendere brands als RVLT, Carhartt, Stüssy, Nike en ga zo maar door, welke natuurlijk allemaal op hun site te vinden zijn.

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook

Freshcotton 2016 Spring Lookbook


Jesper

Brabander, woonachtig in Enschede. Dagelijks te vinden op de Universiteit Twente als toekomstig Industrial Designer. Creatieveling en liefhebber van vormgeving, hippe kledij, domme grappen, voetballen, Nutella en schoenen.

Twitter Facebook WhatsApp