Na ongeveer twee jaar is Justin Timberlake weer helemaal terug van weggeweest met zijn nieuwe single ‘Can’t Stop The Feeling’. Fans zagen al eerder dat JT weer eens in de studio te vinden was met vriend en producer Pharrell, maar deze track is echter geproduceerd door Max Martin.

Justin Timberlake - 'Can't Stop The Feeling' Video

De zomerse, up-tempo track is onderdeel van de officiële soundtrack van de DreamWorks film Trolls. Hiervoor heeft Timberlake niet alleen een single gemaakt, maar staat hij ook genoteerd als executive producer in de credits en verleent hij ook zijn stem voor de character Branch.

Check hierboven de videoclip voor het nummer waarin je o.a. James Corden en andere cast members van Trolls kunt vinden. Of er ook een nieuw album aan zit te komen na The 20/20 Experience – 2 of 2 is vooralsnog onbekend.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Justin Timberlake – ‘Can’t Stop The Feeling’ Video

Twitter Facebook WhatsApp