Kaytranada heeft vorige week eindelijk zijn debuut studioalbum 99.9% uitgebracht. Op de plaat van de electronic producer zijn bijdragen te vinden van o.a. Vic Mensa, Anderson Paak, AlunaGeorge, GoldLink en Craig David. Voor zijn track ‘Lite Spots’ heeft hij de vocalen van een gastartiest echter ingewisseld voor een catchy sample.

Kaytranada - 'Lite Spots' Video

Check hierboven de door Martin C. Pariseau geregisseerde clip voor de track. In de visuals zie je hoe “KaytranaDAD” een robot bouwt en deze een aantal dance moves aan leert op de dansbare instrumental. 99.9% is te beluisteren via Spotify en te koop via iTunes.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Kaytranada – ‘Lite Spots’ Video

Twitter Facebook WhatsApp