Design

Nieuwe pizzadozen Domino’s Pizza vormen samen een dominosteentje

Geniaal design door Jones Knowles Ritchie

Nieuwe pizzadozen Domino's Pizza vormen samen een dominosteentje

Design agency Jones Knowles Ritchie kreeg de kans om een nieuwe pizzadoos te ontwerpen voor Domino’s Pizza. Na een kort onderzoek naar de Engelse markt bleek dat klanten van Domino’s vaak twee pizza’s per keer bestelden – maar liefst 96% van alle orders bestaan uit een paar pizza’s.

Nieuwe pizzadozen Domino's Pizza vormen samen een dominosteentje

Het leek daarom alleen maar voor de hand liggend om twee verschillende dozen te ontwerpen die samen één domino steentje vormen. Dit resulteerde in een rode en blauwe doos, die samen het domino logo vormen. Nice!


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp