Tech

STABYLIZR verandert je GoPro in de ultieme steadycam

Stabielere video's schieten in actie met nieuwe Kickstarter accessoire

Stabylizr

Er zijn talloze accessoires te vinden voor de GoPro, maar het lijkt erop dat de STABYLIZR een favorietenrol gaat opeisen tussen alle andere accessoires die anderzijds redelijk matig scoren. De accessoire zorgt ervoor dat je GoPro camera verandert in een ware steadycam, waardoor je stabielere video’s kunt schieten als je in actie bent.

Het project is nu nog te vinden op Kickstarter, maar is op dit moment al ruim door het beoogde doel van €30.000 euro geschoten dankzij enthousiaste backers. Dit betekent dat de add-on naar verwachting in september dit jaar verzonden zal worden naar geldschieters van het product.

De STABYLIZR is gemaakt van PAGF, wat in principe staat voor polyamide dat versterkt is met glasvezel. Deze constructie zorgt ervoor dat het dual-axis design lichtgewicht is met een gewicht van iets meer dan een halve pond, maar zorgt ook voor een robuust en waterproof accessoire. Tevens is er een slimme extra grip gemaakt voor de handle waar een power bar in verwerkt is. Hiermee kun je tegelijkertijd je camera opladen tijdens het filmen van shots.

Check Kickstarter om het project te ondersteunen. Vanaf €79 euro heb je later dit jaar een STABYLIZR in huis om op pad te gaan.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp