Releases

Stream Post Malone’s mixtape August 26

Langverwachte mixtape in aanloop naar debuutalbum

Post Malone - August 26

Het duurde even, maar het eerste full-length project van Post Malone is een feit. Zijn nieuwe tape August 26 is een aankondiging op Post’s officiële debuutalbum wat we op… yes, 26 augustus kunnen verwachten.

Op de plaat kun je gastbijdrages horen van o.a. Jaden Smith, 2 Chainz en Jeremih. Tevens is zijn laatste single ‘Go Flex’ te vinden op de plaat. De duizendpoot – die naast rappen ook onder meer kan zingen, gitaar spelen en produceren – is op het moment aan het toeren met Justin Bieber, dus een beter moment om zijn mixtape te droppen is er niet.

Beluister hieronder het project om je voor te bereiden op nieuw materiaal van de artiest deze zomer.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp