Voor de tweede single van zijn On Her Own EP heeft Full Crate een samenwerking opgezocht met Saidah Conrad, een zangeres uit Toronto. ‘Fun Girls’ is al een tijdje uit, maar nu heeft de housey diva track ook eindelijk een bijpassende videoclip gekregen.

Full Crate - 'Fun Girls' Video

De track combineert zoete vocals van Conrad met een soort van combinatie van soul, house en electro geproduceerd door de Amsterdamse producer. Ondanks de uptempo beat zijn de visuals redelijk minimalistisch gehouden met een aantal dansers die met precisie een dansroutine laten zien. Op de achtergrond zie je voornamelijk Crate die wat adlibs doet, een indrukwekkende geometrische lichtinstallatie en wat kleurige post-production illustraties.

Benieuwd? Check de video hierboven!


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Full Crate feat. Saidah Conrad – ‘Fun Girls’ Video

Twitter Facebook WhatsApp