Iets meer dan een jaar terug kwam ‘Night Riders’ uit als promo single voor Major Lazer’s nieuwste album Peace Is The Mission. Vorige zomer kwam er echter geen video voor de kneiterharde track met Travi$ Scott, Pusha T, 2 Chainz en Mad Cobra, dus vond de groep het nu hoog tijd om een passende visual te releasen voor de posse-track.

Major Lazer feat. Travis Scott, 2 Chainz, Pusha T & Mad Cobra - 'Night Rider' Video

Van alle features die op de plaat te vinden zijn is Travi$ de enige die te zien is in de door KILLDEATH geregisseerde video. De setting is de onderbuik van een stad vol met neon, strippers, explosies, tuig en auto’s waarbij je mee wordt genomen in een nacht vol feesten. Check de clip hierboven. De reissue van het album, wat vorig jaar november uit kwam, is te beluisteren via Spotify en Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Major Lazer feat. Travi$ Scott, 2 Chainz, Pusha T & Mad Cobra – ‘Night Riders’ Video

Twitter Facebook WhatsApp