De oorspronkelijke release date was eigenlijk 1 juli, maar Dev Hynes besloot gisteravond om zijn nieuwste album vroegtijdig uit te brengen. Het album heet Freetown Sound en is volledig geschreven en geproduceerd door Hynes.

Blood Orange - 'Freetown Sound'

Devonté Hynes, zoals Blood Orange eigenlijk heet, heeft de plaat vernoemd naar zijn vaders geboorteplaats, de hoofdstad van Sierra Leone. Zoals hij eerder in een interview aangaf is de sound naar eigen zeggen een poging om zijn imago te herpakken en eigen te maken. Of dat is gelukt kun je hieronder via Spotify of via Apple Music zelf beluisteren. Bekijk hierboven ook de clip voor ‘Augustine’.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Stream het nieuwe album Freetown Sound van Blood Orange

Twitter Facebook WhatsApp