Voor de vierde keer brengt de Duitse bierbrouwerij Warsteiner ook dit jaar weer een speciale Art Collection uit. De glazen zijn ontworpen door designer Andreas Preis, die zijn inspiratie haalde uit de drie ingrediënten voor een goede pils; water, mout en hop.

De collectie staat in het teken van het 500-jarig bestaan van het Reinheitsgebot – de oudste warenwet ter wereld wat voorschrijft dat bier alleen gebrouwen mag worden met bovenstaande drie ingrediënten. Vandaar dat deze nadrukkelijk op de glazen uitgelicht worden. Op het vierde glas komen de drie main elements nog eens terug.

Warsteiner Art Collection 2016 4

In tegenstelling tot voorgaande jaren is het dit jaar de eerste keer dat er wordt samengewerkt met maar één artiest. Voorgaande jaren kon je bijvoorbeeld drinken uit kunstwerken van zes verschillende artiesten die samen een six-pack flessen ontwierpen.

Om deze zomer te genieten van een pils uit een van de mooie glazen kun je in een van de geselecteerde supermarkten terecht. Bij aankoop van een krat Warsteiner of 12 flessen via Mitra krijg je één glas gratis. Ook kun je in een aantal Warsteiner bars en cafés een biertje drinken uit een Art glas.

Warsteiner Art Collection 2016 1

Warsteiner Art Collection 2016 2

Warsteiner Art Collection 2016 3

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Warsteiner brengt nieuwe Art Collection uit met speciale Tulpglazen

Twitter Facebook WhatsApp