Tech

Zungle Panther: Zonnebril met ingebouwde botgeleiding koptelefoon

Muziek luisteren zonder je oortjes in te hebben

zungle-panther-zonnebril-met-ingebouwde-botgeleiding-koptelefoon-01

Zungle, een startup uit Los Angeles, komt met een geniale uitvinding: de Panther. Een zonnebril met ingebouwde botgeleiding speakers waarmee je muziek kunt luisteren. Deze speakers zitten in ieder pootje van de bril en versturen kristalheldere audio direct naar je trommelvliezen dankzij botgeleiding. Hierdoor kun je, als je bijvoorbeeld onderweg bent en op de fiets zit, beter opletten op het verkeer, doordat je ander verkeer veel beter hoort aankomen.

De Panther is volledig draadloos en werkt door middel van Bluetooth. Hiermee kun je eenvoudig de zonnebril verbinden met je telefoon om draadloos muziek af te spelen. Verder weegt het apparaat slechts 45 gram en is deze verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren met vervangbare lenzen om volledig los te gaan op de customization. De batterij kan volledig opgeladen worden in een uur, waarna je meer dan 4 uur kunt genieten van muziek.

Met een verwachte leverdatum van december 2016 moet je zeker nog tot volgend jaar wachten voor je kunt genieten van het apparaat in de zon. De Zungle Panther lanceert op 16 juni een Kickstarter campagne met een early bird prijs van $89 dollar.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp