Fergie, die je vast nog wel kent van The Black Eyed Peas, is terug en komt binnenkort met haar tweede solo album Double Dutchess. De eerste track van deze komende plaat heet ‘M.I.L.F. $’ en daarvoor heeft de zangeres een speciale clip geschoten. In de video zie je hoe Fergie rapt en zingt over ‘Milf Money’ met o.a. Chrissy Teigen, Kim Kardashian en Ciara.

Fergie - 'M.I.L.F. $' Video

Naast deze bekende mama’s kun je ook Alessandra Ambrosio, Gemma Ward, Tara Lynn, Devon Aoki, Angela Lindvall, Isabeli Fontana, Amber Valletta en Natasha Poly aanschouwen in de video. Check de clip hierboven; de officiële release datum van Double Dutchess is vooralsnog telkens verschoven en is nu nog onbekend.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Fergie – ‘M.I.L.F. $’ Video met Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Ciara en meer

Twitter Facebook WhatsApp