Design

Incase Diamond Wire Collection

Collectie geïnspireerd door racing zeilen

Incase Diamond Wire Collection

Je rugzak zit tegenwoordig boordevol allerlei technologie en apparatuur die je goed wilt beschermen. Reisaccessoires merk Incase speelt in op die behoefte en brengt nu een nieuwe collectie uit die volledig focust op performance en bescherming.

De collectie, bestaande uit zeven producten, is geïnspireerd door de technische samenstelling van materialen die worden gebruikt in race zeilen. Alle producten zijn daarom dan ook voorzien van een custom 3-layer ripstop nylon constructie, waterafstotende ritsen, en luxe detailing van leder en suède.

Nieuw is de debuterende TRACTO Duffel die voorzien is van vele interne compartimenten en butterfly openingen, zodat je veilig je spullen kunt opbergen en meenemen. Naast de gloednieuwe duffel bag vind je ook de Sling Pack, Icon Pack,  Passport Wallet, Luggage Tag, Dopp Kit en een strakke Slim MacBook Sleeve in de collectie – prijzen variëren van $39 tot $299 dollar.

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection

Incase Diamond Wire Collection


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp