Tech

Insta360 Nano brengt 360-video’s schieten naar je iPhone

Handige accessoire voor je smartphone laat je in 360 graden filmen

Insta360 Nano 1

Met de Insta360 Nano wordt het heel gemakkelijk om zelf je eigen 360-graden video’s te schieten op een apparaat die iedereen al in z’n zak heeft zitten. De add-on accessoire heeft een Lightning poort waardoor je deze eenvoudig op een iPhone 6, iPhone 6S en de Plus modellen kunt vastmaken. Na het bevestigen kun je dus vanaf je telefoon 360-video’s schieten, stitchen en direct uploaden vanaf je telefoon naar bijv. Facebook of YouTube.

Het apparaat is voorzien van een dual-lens met 4K-modus met 15fps, of 3K met 30fps. Verder kun je schieten in ISO 100 tot 6400 en is de add-on tevens voorzien van een ingebouwde batterij waarmee je zo’n 100 minuten lang kunt filmen tot je volgende charge. Een toffe extra is dat je ook een Micro SD-kaart kunt plaatsen, zodat je video’s niet het geheugen van je iPhone opeisen.

Insta360 Nano 2

Wat ook handig is, is dat de verpakking van de Insta360 Nano omgetoverd kan worden naar een Google Cardboard VR viewer. Hiermee kun je dus je video’s in Virtual Reality bekijken, zonder dat je daar nog een extra VR headset hoeft aan te schaffen.

De Insta360 Nano heeft een prijskaartje van $200 dollar en zal 30 juli verkrijgbaar zijn. Check voor meer informatie de website van Insta360.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp