Fashion

Nike LunarEpic Flyknit Low ‘Oreo’ Sneakers

Colorway geïnspireerd door Oreo's gedipt in melk

Nike LunarEpic Flyknit Low 'Oreo' Sneakers

Een tijdje terug werd de LunarEpic Flyknit Low voor ’t eerst onthuld tijdens de Nike 2016 Innovation Summit. De schoen is een low-top variant van de grotere high-top, kenmerkend om zijn Lunarlon zool. De schoen werd voor ’t eerst gelanceerd in kleurrijke en een zwarte colorway, maar nu komt daar een ‘Oreo’ variant bij.

Dankzij de Flyknit mix van zwarte en witte/grijze draden gecombineerd met de witte zool, lijkt het net alsof een Oreo in melk gedipt wordt. De laser gesneden Lunarlon zool zorgt overigens voor enorm veel comfort, of je de schoen nou casual of als running shoe draagt. Met zwarte veters, een witte Swoosh op de zijkant en reflecterende detailing op de hiel is de colorway compleet.

De schoen dropt op 4 augustus en zal te vinden zijn bij Nike retailers voor $160 dollar.

Nike LunarEpic Flyknit Low 'Oreo' Sneakers

Nike LunarEpic Flyknit Low 'Oreo' Sneakers

Nike LunarEpic Flyknit Low 'Oreo' Sneakers

Nike LunarEpic Flyknit Low 'Oreo' Sneakers


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp