Releases

Stream Gucci Mane’s nieuwe album Everybody Looking

met bijdragen van Drake, Kanye West en Young Thug

Gucci Mane - Everybody Looking

In mei kwam Gucci Mane vrij en sindsdien is de artiest hard bezig geweest om nieuw materiaal op te nemen. Door een huisarrest waardoor hij zijn huis nauwelijks tot niet mag verlaten heeft hij een productieve boost gekregen en daarmee zijn nieuwste album Everybody Looking vrij snel afgerond.

Het volledige album is in slechts zes dagen na zijn vrijlating opgenomen en bevat raps die Wizop vooral achter tralies heeft geschreven. Met beats van Zaytoven en Mike WiLL Made-It, en bijdragen van Drake, Kanye West en Young Thug zijn alle ingrediënten compleet voor homecoming album. Beluister de plaat hieronder via Spotify of check Apple Music.

Om de release te vieren trad Gucci op met wat vrienden, zoals Drake, 2 Chainz en Fetty Wap. Bekijk de homecoming show hieronder.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp