Fashion

Adidas en Yohji Yamamoto redesignen de Stan Smith sneaker

Exclusieve Y-3 editie van de iconische tennis shoe

Adidas en Yohji Yamamoto redesignen de Stan Smith sneaker

Yohji Yamamoto kennen we natuurlijk van het Y-3 label in samenwerking met Adidas. De vooruitstrevende designs van de ontwerper combineert high-fashion elementen met de streetwear en lifestyle feeling van bijv. Adidas Originals. Dit keer neemt de Y-3 designer de iconische Stan Smith onder handen.

Zonder al te veel af te wijken van de originele vorm en in het oog springende kenmerken van de schoen, heeft Y-3 een top resultaat afgeleverd met enkele subtiele aanpassingen en toevoegingen. Zo is de one-piece sneaker voorzien van fijne details, zoals zijwaartse zippers en is de schoen gemaakt van hetzelfde materiaal als de Qasa. Verder vind je op de hiel een rubberen hiel tab en op de tong embossed branding van het label.

De Y-3 Stan Zip in wit is onderdeel van de najaarscollectie van dit jaar. De schoen is verkrijgbaar voor $290 dollar via geselecteerde retailers, zoals Aphrodite.

Adidas en Yohji Yamamoto redesignen de Stan Smith sneaker

Adidas en Yohji Yamamoto redesignen de Stan Smith sneaker


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp