Tech

Bang & Olufsen onthult BeoVision 14 4K TV

4K kwaliteit in een prachtig, strak design jasje

bang-olufsen-onthult-beovision-14-4k-tv-01

Bang & Olufsen staat bekend om elegante en strakke designs voor verschillende apparatuur in het huis. De gloednieuwe BeoVision 14 is hier weer een prachtig voorbeeld van. De behuizing van deze 4K televisie is gemaakt van aluminium pijpen en eikenhouten lamellen. Hiermee is de TV eerder een kunstwerk in je huiskamer, dan de meeste andere televisies.

Het is niet alleen maar looks – het apparaat is voorzien van technische snufjes voor een betere kijkervaring. Zo is er een 360-graden lichtsensor geïmplementeerd die automatisch de helderheid van het scherm aanpast aan de belichting in de kamer. Verder zijn er geavanceerde speakers te vinden achter de lamellen van de TV, die gesynct kunnen worden met externe speakers via het ‘BeoLink Multiroom’ systeem.

Goedkoop is ‘ie dus niet. De 40″ inch versie koop je voor een schamele €6780 euro, terwijl de 55″ inch variant je €8980 euro lichter maakt.

bang-olufsen-onthult-beovision-14-4k-tv-02

bang-olufsen-onthult-beovision-14-4k-tv-03

bang-olufsen-onthult-beovision-14-4k-tv-04


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp