Releases

Beluister Jesse Boykins III’s nieuwe album Bartholomew

Nieuw materiaal na 2 jaar afwezigheid

Jesse Boykins III - Bartholomew

Iets meer dan twee jaar geleden kwam Love Apparatus uit, Jesse Boykins III’s laatste album. Sindsdien heeft de zanger zich volledig ondergedompeld in muziek om van zijn nieuwe plaat, Bartholomew, een van zijn beste werken te maken.

Met 17 tracks en featurings van o.a. Isaiah Rashad, Kilo Kish, Little Simz, Willow Smith en Syd van The Internet, klinkt het in ieder geval al veelbelovend. Opvallend afwezig zijn bijvoorbeeld Theophilus London en MeLo-X, maar de bekende sound die fans ongetwijfeld zullen herkennen zit er nog wel in met producties van o.a. Michael Uwozuru, Dot Da Genius en Jesse zelf.

Beluister Bartholomew hieronder via Soundcloud of download het project via WeTransfer.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp