Het lijkt nog maar even geleden dat Bokoesam zijn Een Beetje Voor Jezelf EP uitbracht met daarop de aanstekelijke track ‘Jij & Ik‘. De Amsterdamse rapper zit niet stil en komt deze week met een nieuwe mixtape getiteld Bokoeyoncé, alvorens hij zaterdag het podium van Appelsap gaat betreden met Veldentaal.

Bokoesam - Bokoeyoncé

De tape is dus vernoemd naar Sam’s alter-ego/nickname Bokoeyoncé en bevat in totaal 10 tracks met bijdragen van Jandro (SFB), Idaly, Yung Nnelg en meer. Ook bonustrack ‘Dat Was Jij’ is op de tape te vinden.

Tot de release aanstaande vrijdag, wat gelukkig niet zo heel lang duurt, is er hierboven het visuele voorproefje met de intro track van de tape.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Bokoesam kondigt Bokoeyoncé mixtape aan

Twitter Facebook WhatsApp