Kendrick Lamar en Childish Gambino waren nog niet eerder op één track te horen, maar Soundcloud gebruiker Najvyexi is zo vrij geweest om een mashup te maken die fans laat dromen hoe een mogelijke samenwerking zou kunnen klinken. Voor het 15 tracks tellende mashup album zijn er verschillende vocalen van K.Dot gebruikt die toepast zijn op instrumentals van Gambino’s Because The Internet album uit 2013.

Kendrick Lamar & Childish Gambino mashup album good boy, d.E.E.p Web

De collectie heet good boy, d.E.E.p Web, wat een verwijzing is naar albums van beide rappers. Een van de stand out tracks is ongetwijfeld Kendrick’s ‘Backseat Freestyle’ bovenop de beat van ‘Sweatpants’, te horen als track #6. Door een copyright claim mist de mashup van ‘The Worst Guys’ helaas, maar verder zijn zo’n beetje alle tracks van Gambino’s tweede album aangepast door de lyrics van de rapper uit Compton.

Terwijl we wachten op het nieuwe album Pharos van Childish Gambino – wat hij live ten gehore gaat brengen op een zelf georganiseerd kampeerfestival in september – kun je hierboven naar dit mashup album luisteren.

 

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

good boy, d.E.E.p Web: Een fanmade Kendrick Lamar en Childish Gambino mashup album

Twitter Facebook WhatsApp