Bijna een jaar na Mac Miller’s laatste album GO:OD AM kondigde hij laatst zijn volgende album aan, getiteld The Divine Feminine. Gepaard met de release bracht de rapper zijn nieuwste single uit: ‘Dang!’ met Anderson Paak.

Dang!

Slechts een paar dagen na de aankondiging zijn ook de bijbehorende visuals online verschenen. De felle en kleurrijke video past perfect bij de feel good sound van het nummer – hierin zie je hoe Miller en Paak zich in een constante cycle waarbij een speciale vrouw in hun leven dreigt weg te gaan. Check de video hierboven. Mac Miller’s volgende album verschijnt op 15 september.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Mac Miller feat. Anderson Paak – ‘Dang!’ Video

Twitter Facebook WhatsApp