Design

What The Shape maakt kaarsen van je favoriete sneakers

Fashion kaarsen in de vorm van populaire Jordan en Nike sneakers

What The Shape maakt kaarsen van je favoriete sneakers

Sneakerheads opgelet – merk What The Shape produceert verschillende kaarsen die gevormd zijn naar je favoriete sneakers. Het begon allemaal met een kaars van de Air Jordan III, die veel aandacht trok. Sinds dien zijn er in een jaar vijf nieuwe kaarsen bijgekomen, elk handgemaakt.

De schoenen die worden nagemaakt zijn voornamelijke populaire Jordan en Nike sneakers, zoals de Air Jordan XI en Air Jordan IV. Om een kaars in huis te halen maakt je dat zo’n $10 dollar lichter. Bestellen gaat ietwat omslachtig door een direct message te sturen naar What The shape via Instagram.

What The Shape maakt kaarsen van je favoriete sneakers

What The Shape maakt kaarsen van je favoriete sneakers

What The Shape maakt kaarsen van je favoriete sneakers


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp