Share

Apple verzamelde de tech wereld wederom in San Francisco om een hoop nieuwe producten aan te kondigen, waaronder de geruchtmakende nieuwe iPhone 7. Daarnaast werd ook een vernieuwde Apple Watch Series 2 en draadloze AirPods oortjes aangekondigd.

Gemist? Of gewoon benieuwd naar een korte samenvatting? Bekijk hierboven in 107 seconden alles wat er zoal gebeurde tijdens de Apple keynote.

iphone-7

iPhone 7

De nieuwe iPhone 7 is er net als de voorgaande paar edities in een normale en Plus variant. Naast de usual performance upgrades en een nieuw design is het meest spraakmakend de dual camera van de iPhone 7 Plus, die je volgende Instagram shots jaw-dropping sick gaan maken. De tweede camera op deze iPhone is namelijk een telelens waardoor je scherper kunt zoomen en met een volgende update ook indrukwekkende foto’s met scherptediepte-effect kunt schieten.

Meer over de iPhone 7

apple-watch-2

Apple Watch Series 2

Anderhalf jaar na de release van Apple Watch is het apparaat de nummer 1 smartwatch. Stil zitten is echter niet weggelegd voor Apple – met de release van de nieuwe Series 2 van de wearable voegt het tech bedrijf een hoop interessante en slimme snufjes toe aan hun Watch. Zo is het apparaat waterdicht tot 50 meter, is er nu een variant van keramiek en komt er een speciale Nike Plus editie voor hardlopers. De performance upgrade van de Series 2 wordt eveneens toegepast op het oude model en heet nu Series 1. Deze heeft een goedkopere prijs en dat maakt het alleen maar toegankelijker voor de not-so-early-adopters om nu een Watch aan hun pols toe te voegen.

Meer over de Apple Watch

airpods

AirPods

Apple schaft met de release van de iPhone 7 de eeuwenoude headphone jack af. Waarom? Daarom. De technologie is al meer dan 100 jaar oud en met hedendaagse technologie is het toe aan iets nieuws. Voor wired-liefhebbers wordt de iPhone geleverd met een Lightning-koptelefoon, maar je kunt ook draadloos gaan met de gloednieuwe AirPods. Deze draadloze oortjes zijn goed voor 5 uur aan playback en 24 uur aan totale luistertijd dankzij een draagbare oplaad- en opbergcase.

Koppelen aan je smartphone, iPad, Watch of Mac doe je met een tik en Siri aanspreken doe je met een dubbele tik. Nog toffer is dat de AirPods betere geluidskwaliteit leveren dan andere draadloze oplossingen als Bluetooth. Dankzij een combinatie van ingebouwde chips en een microfoon wordt er hinderlijk achtergrondgeluid weggefilterd tijdens het luisteren naar muziek, bellen of aanspreken van Siri.

Meer over de AirPods

Keynote gemist en benieuwd naar meer dan 107 seconden aan bewegend beeld? Bekijk ‘m dan terug op de Apple website.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Apple kondigt nieuwe iPhone 7, Apple Watch 2 en draadloze AirPods oortjes aan

Twitter Facebook WhatsApp