Drake is volop aan het toeren met zijn Summer Sixteen tour, maar ondanks dat heeft de rapper genoeg tijd overgehouden om visuals te maken voor zijn album Views. De langverwachte clip voor ‘One Dance’ laat nog even op zich wachten, maar de nieuwe video voor ‘Childs Play’ stelt niet teleur.

Drake - 'Childs Play'

De video – wat eigenlijk een twaalf minuten durende korte film is – laat op een komische en dramatische wijze zien dat Drake zijn telefoon niet heeft meegenomen naar de toiletten tijdens een romantisch etentje. Zijn vriendin, gespeeld door Tyra Banks, heeft in zijn telefoon gekeken terwijl ‘ie weg was en krijgen hierdoor ruzie. Typisch Drake zit het stelletje in de Cheesecake Factory, wat resulteert in Drake die ‘Childs Play’ rapt met zijn gezicht vol cheesecake.

Check de clip hierboven. Er zullen binnenkort ongetwijfeld nog meer Views visuals verschijnen – zo staat de release van de korte film Please Forgive Me gepland voor het einde van deze maand.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Drake – ‘Childs Play’ Video

Twitter Facebook WhatsApp