Share

Amsterdams footwear label Filling Pieces presenteert een nieuwe capsule collectie genaamd Inner Circle. De exclusieve collectie focust zich op hedendaagse footwear en het pushen van dit concept met nieuwe designs en details. Het resultaat hiervan is de gloednieuwe Runner 3.0 Fuse – een nieuw silhouette gebaseerd op de iconische sneaker van het merk, met minimale branding.

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 2

De collectie mixt high-end fashion met streetwear en geeft dit een compleet nieuwe look en feel. Zo is de Runner Fuse 3.0 voorzien van een combinatie van technische en luxe materialen, waardoor er een asymmetrische upper ontstaat van rubberized neopreen en nubuck. Samen met het tongloze ontwerp van de schoen geeft dit een sok- of slip-on schoen achtige fit. De elastische strap en veters zorgen ervoor dat je niet alleen comfortabel loopt, maar ook stevig in je schoenen staat. Het enige wat dan nog overblijft van de signature kenmerken van een Filling Pieces schoen is de herkenbare hiel padding.

De Runner Fuse 3.0 is er in een high-top en low-top variant die beiden rusten bovenop een custom Sac zool, gemaakt door het Italiaanse Top Fondi. Verkrijgbaar in verschillende colorways kun je vanaf 12 september terecht bij de online store of een selecte groep Filling Pieces retailers om beide varianten van de gloednieuwe schoen in huis te halen. Het prijskaartje verschilt per variant: €230 euro tot €270 euro.

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 3

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 4

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 5

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 6

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 7

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 8

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 9

Filling Pieces 'Inner Circle' Runner 3.0 Fuse Capsule Collection 10

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Filling Pieces ‘Inner Circle’ Runner 3.0 Fuse Capsule Collection

Twitter Facebook WhatsApp