De animatie Sausage Party brengt op een komische wijze in beeld hoe het zou zijn als ons boodschappen leefden en gevoelens hadden. Acteur en producent van de film Seth Rogen promoot de animatiefilm met een grappige stunt die hij laatst in een supermarkt in New York uithaalde.

Seth Rogen brengt 'Sausage Party' tot leven met supermarkt prank

In de prank krijgen nietsvermoedende shoppers een verrassing als ze merken dat de etenswaren die in de schappen liggen – net als in de film – plots beginnen te praten. Check de clip hierboven om te zien hoe men reageert op de levende maaltijden. Sausage Party draait vanaf nu in de Nederlandse bioscopen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Seth Rogen brengt ‘Sausage Party’ tot leven met supermarkt prank

Twitter Facebook WhatsApp