Na haar hoofdrol in Kanye’s videoclip voor ‘Fade’ (die overigens eindelijk officieel op YouTube is beland en hieronder te bekijken is), heeft Teyana Taylor de smaak te pakken gekregen. Ze is terug met een nieuwe sensuele clip voor haar freestyle van ‘Champions’.

Teyana Taylor - 'Champions' Freestyle Video

De sexy, stop motion videoclip laat zien hoe Teyana in niets meer dan gouden body paint en wat gouden accessoires gehuld is. Dit terwijl ze haar eigen lyrics los laat op de originele track van Kanye West, Big Sean, Gucci Mane, Travi$ Scott, Desiigner, 2 Chainz, Yo Gotti en Quavo. Bekijk de clip hierboven en mocht je ‘Fade’ nog niet gezien hebben, dan kan dat hieronder.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Teyana Taylor rapt ‘Champions’ Freestyle in gouden body paint

Twitter Facebook WhatsApp