Uit het niets verraste The Weeknd met een aantal nieuwe dingen: een nieuw album, de cover art er voor die zijn nieuwe kapsel toont en kort daarna werd ook de titeltrack uitgebracht. De nieuwe plaat heet Starboy en de eerste gelijknamige single kent een productie door dance legendes Daft Punk. De funky single is het eerste voorproefje op het nog te verschijnen album.

the-weeknd-starboy

Voor de cover art heeft de Canadese artiest de hulp ingeschakeld van Nabil. De fotograaf en regisseur heeft al eerder samengewerkt met collega artiesten als Kanye West, Travi$ Scott, Frank Ocean, Bon Iver en Nicki Minaj. Beluister de track hierboven via Spotify of ga naar Apple Music om daar de single te horen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

The Weeknd kondigt nieuwe album Starboy aan met Daft Punk productie

Twitter Facebook WhatsApp