Travi$ Scott bracht vorige week vrijdag zijn nieuwe album Birds In The Trap Sing McKnight uit. De solide plaat bevat features van o.a. Kid Cudi en Andre 3000, maar sommige fans zijn teleurgesteld dat R&B zanger Brian McKnight eigenlijk niet te horen is op het album.

Travi$ Scott & Brian McKnight - Bitch U Broke My Heart

La Flame heeft geluisterd, want in de nieuwe promo video getiteld ‘Bitch U Broke My Heart’, speciaal voor het album, is er een hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan McKnight. In de 1 minuut tellende promo hoor je ‘One Last Cry‘, afkomstig van McKnight’s debuut uit 1992, terwijl de artiesten zich bevinden op een rooftop, uitkijkende op Los Angeles. De slow motion beelden tonen McKnight in all white die achter de piano plaats neemt, terwijl Travi$ zichtbaar geraakt wordt door het nummer en duiven vrijlaat.

Bekijk de visual hierboven. Birds In The Trap Sing McKnight is helaas niet voor iedereen te beluisteren via zijn/haar favoriete streamingdienst. Het album is vooralsnog exclusief te horen op Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Travi$ Scott strikt Brian McKnight voor ‘Bitch U Broke My Heart’ video

Twitter Facebook WhatsApp