Media

24 uur per dag eten bestellen met UberEATS tijdens Amsterdam Dance Event

Dag en nacht eten bestellen voor die nachtelijke snack na het uitgaan

ubereats-donnies

Deze week kleurt Amsterdam geel en zwart met Amsterdam Dance Event (ADE). Na al dat dansen op je favoriete ADE party is het tijd voor een nachtelijke snack, maar op zo’n laat tijdstip ga je al gauw voor een snelle hap. UberEATS lost dit op met 24-uurs bezorging, speciaal voor dit aankomende ADE weekend.

Vanaf 21 oktober 11:00 uur tot zondag 23 oktober 23:00 kun je dag en nacht in de UberEATS app terecht voor lekker eten van Cannibale Royale, Donnies Döner, Lite/Dark en Burgers & Taco’s. Perfect dus om onderweg naar huis vanuit je Uber rit alvast wat eten te bestellen! Ook kun je deze week officiële ADE-merchandise kopen via de UberEATS app – van kleding tot koptelefoons en tassen.

ubereats-ade-burger

Om in de sferen te blijven van ADE presenteert Cannibale Royale tevens een speciale Uber ADE-burger. De black & yellow burger is gemaakt van Angus beef en wordt geserveerd met pulled chicken en sesame mayo.

Amsterdam Dance Event

Meer dan 2200 artiesten van over de hele wereld komen samen in de Nederlandse hoofdstad voor het evenement, waardoor er iedere dag op talloze locaties toffe feesten te vinden zijn. Uber is tevens partner van het event – gebruik de code ADEEATS2016 om als nieuwe gebruiker van UberEATS €10 euro korting te krijgen op je eerste bestelling.

Download de UberEATS app


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp