Fashion

Adidas onthult James Harden’s signature shoe: Harden Vol. 1

In vier contrasterende colorways

adidas-james-harden-vol-1-1

Iets meer dan een jaar geleden maakte James Harden de deal van zijn leven: een 13-jarig contract met Adidas ter waarde van $200 miljoen dollar. De eerste signature shoe uit die samenwerking ziet nu eindelijk het levenslicht. De Harden Vol. 1.

De schoen is gemaakt van een Primeknit basis met een opvallende, vaak contrasterende toe wrap gemaakt van leer. Dit rust bovenop een comfortabele custom Boost zool met een druk polygon, schubbenachtig patroon. Wat branding betreft vind je op de hiel de herkenbare Three Stripes van Adidas, terwijl je op de tong een speciaal Harden logo kunt vinden.

adidas-james-harden-vol-1-4

De nieuwe Three Stripes sneakers komt in een zogenaamde ‘Pioneer’ colorway, die zwart combineert met een witte toe box en rode details. Daarnaast zijn er voor de launch ook drie additionele colorways aangekondigd, namelijk ‘Home’ in rood, ‘Cargo’ in olijfgroen en ‘Gila Monster’ in grijs en coral.

Met een release op 3 december ben je precies op tijd voor de feestdagen om de schoen in huis te halen. Het prijskaartje is $140 dollar.

adidas-james-harden-vol-1-2

adidas-james-harden-vol-1-3

adidas-james-harden-vol-1-5

adidas-james-harden-vol-1-6

adidas-james-harden-vol-1-7

adidas-james-harden-vol-1-8

adidas-james-harden-vol-1-9

adidas-james-harden-vol-1-10

adidas-james-harden-vol-1-11

adidas-james-harden-vol-1-12

adidas-james-harden-vol-1-13


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp