Na zijn breakthrough hit ‘Cha Cha’ vorig jaar en natuurlijk de aanstekelijke hit ‘Broccoli‘ met Lil Yachty brengt D.R.A.M. nu zijn debuutalbum Big Baby D.R.A.M. uit. De 14-tracks tellende plaat bevat daarnaast features van Young Thug en Erykah Badu.

big-baby-d-r-a-m

Eerder uitgebrachte singles naast ‘Broccoli’, die je wellicht zult herkennen als je de plaat een draai geeft, zijn ‘Cute’, ‘WiFi’ met Erykah Badu en ‘Cash Machine’. Voor laatst genoemde track is recentelijk ook een videoclip voor uitgebracht die je hierboven kunt bekijken.

Beluister het debuutalbum hieronder via Spotify of ga naar Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

D.R.A.M. brengt debuutalbum Big Baby D.R.A.M. uit

Twitter Facebook WhatsApp