Tracks

Drake kondigt nieuwe project More Life aan met 4 nieuwe tracks

Nieuw project komt uit in december

ovo-sound-radio

Drake viert vandaag zijn 30e verjaardag en dat vierde hij afgelopen weekend alvast met een speciale uitzending van OVO Sound Radio. Zodra de rapper zelf plaatsneemt in de radio studio, kun je nieuwe muziek verwachten en dat is meer dan gelukt. In de uitzending kondigde de artiest een nieuw project aan genaamd More Life, gepaard met 3 nieuwe tracks en 1 remix.

https://www.instagram.com/p/BL6_iMODsTZ/

Champagne Papi benadrukt wel dat hij niet meer aan mixtapes doet, maar aan ‘playlists’. More Life is dus geen nieuw album, maar een playlist met originele, nieuwe tracks. Naast ‘Two Birds One Stone’, ‘Fake Love’, ‘Sneakin’ featuring 21 Savage en een remix van UK Grime artiest Santan Dave’s ‘Wanna Know’ debuteerde hij ook nieuwe muziek van Popcaan, Roy Woods en P. Reign.

Beluister ‘Fake Love’ en ‘Sneakin’ hieronder via Spotify. De andere twee tracks zijn als rips geüpload en blijven waarschijnlijk niet lang online. De volledige uitzending is terug te luisteren via Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp