Share

In 2014 sloegen Richard Clarkson Studio en Crealev de handen ineen voor hun Smart Cloud project. Fastforward naar nu is daar Making Weather uit gekomen – een prototype van een zwevende wolk die fungeert als bluetooth speaker en lamp.

De wolk hangt boven een reflecterend, ovaal station wat dankzij verschillende magnetische componenten er voor zorgt dat deze uit zichzelf blijft zweven. Het station zelf is voorzien van een oplaadbare lithium ion batterij, die de wolk dus draadloos aandrijft. Binnenin de wolk vind je verschillende LED lichten en een Bluetooth speaker. Doordat de lichten reageren op de muziek die je afspeelt, lijkt de wolk te donderen op de maat van jouw muziek.

Alhoewel het om een eerste prototype gaat is het project desalniettemin een tof kijkje in de toekomst, waarin hopelijk de Making Weather speaker en lamp in productie zal gaan.

making-weather-bluetooth-speaker-light-2

making-weather-bluetooth-speaker-light-3

making-weather-bluetooth-speaker-light-4


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Making Weather: Bluetooth speaker en lamp in de vorm van een zwevende wolk

Twitter Facebook WhatsApp