Tech

Nieuwe Mac-geur als geurkaars door Twelve South

Een mix van mint, perzik, basilicum en meer

new-mac-smell-1

De geur van een nieuwe auto is het favoriete aroma van iedere autoliefhebber. Datzelfde effect gaat ook op voor technologie liefhebbers. De geur van een nieuwe gadget als je deze uit de verpakking haalt hoort nou eenmaal bij het euforische moment van unboxing. Apple accessoiresmerk Twelve South heeft deze aangename geur – om precies te zijn die van een nieuwe Mac – weten om te zetten naar een geurkaars, zodat je de geur altijd in huis kunt hebben.

new-mac-smell-2

Aangezien je niet echt geregeld een nieuwe Mac aanschaft, kom je als liefhebber een stuk goedkoper uit door $24 dollar neer te tellen voor die ‘new Mac smell’. Hoe dat ruikt? Volgens Twelve South is het een mix van mint, perzik, basilicum, lavendel, mandarijn en salie. Not bad.

Helaas is de kaars op het moment uitverkocht, maar via een aanmeldformulier kun je op de hoogte blijven van de komende restock.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp