Releases

Stream starRo’s debuutalbum Monday

13 tracks aan future R&B en chill electronic beats

starro-monday

Net als voor zovelen was maandag niet de favoriete dag van Shinya Mizoguchi, beter bekend als producer starRo. Inmiddels is de artiest op andere gedachten gebracht en ziet hij de start van de week heel positief in. Zo positief dat zijn debuutalbum is vernoemd naar de dag.

Monday is het allereerste wapenfeit van de Soulection-affiliated beatsmith. Zoals je gewend bent van de in Los Angeles gevestigde, Japanse artiest blendt hij verschillende beats met jazz-, R&B-, chill- en soulinvloeden. Op Monday doet starRo dit met gastbijdragen van o.a. Jesse Boykins III, Masego en brandUn DeShay. Als je een fan bent van future R&B en fijne electronic beats, dan ga je dit album waarschijnlijk nog een aantal keer op repeat zetten.

Beluister Monday hieronder via Spotify of ga naar Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp