The Weeknd blijft bezig, want na de aankondiging van zijn komende album Starboy met een gelijknamige single geproduceerd door Daft Punk en een bijbehorende videoclip een week later is de zanger nu weer terug met een nieuwe visual. Dit keer gaat het om zijn tweede single ‘False Alarm’ waarin je wordt meegenomen in een bankoverval.

The Weeknd - 'False Alarm' Video

De meeslepende korte film is gefilmd in een first person perspectief, geregisseerd door Ilya Naishuller, en zit vol met drama, actie en bloed. Bekijk de videoclip hierboven – wees gewaarschuwd na de terechte viewer warning gaat ’t snel, dus deze wil je vast nog wel eens opnieuw bekijken.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

The Weeknd – ‘False Alarm’ Video

Twitter Facebook WhatsApp