In een nieuw onderdeel in James Corden’s The Late Late Show gaat de Britse host verschillende uitdagingen aan. Dit keer pakt hij de 100 meter aan met Olympische legende Usain Bolt. Ook de volledige cast van The Late Late Show en – om onverklaarbare redenen – Owen Wilson rennen mee in de race.

james-corden-versus-usain-bolt

Natuurlijk zijn geen van allen een partij voor de snelste man ter wereld, ook al is de wedstrijd op het parkeerplek van televisiezender CBS. Bekijk hierboven hoe Bolt gehakt maakt van z’n concurrentie. Check hieronder ook hoe James Corden een dag de taken van Arsene Wenger overneemt als coach van Arsenal.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Usain Bolt verpulvert James Corden en Owen Wilson in een 100m race

Twitter Facebook WhatsApp