Vorige week bracht A Tribe Called Quest hun zesde en laatste studio album uit genaamd We got it from Here… Thank You 4 Your service – het eerste album in 18 jaar en mogelijk weer de eerste keer in 20 jaar dat het album op nummer 1 verschijnt. Standout track op die plaat is ongetwijfeld ‘We The People….’, die nu voorzien is van bijpassende visuals.

a-tribe-called-quest-we-the-people-video

De clip toont het begin van een massa protest terwijl Q-Tip, Jarobi White en een mural van wijlen Phife Dawg het nummer ten gehore brengen. Ook zijn er cameo’s van vrienden van de groep, Busta Rhymes en Consequence, te vinden. Bekijk de video hierboven.

Beluister het laatste van The Tribe hieronder via Spotify of ga naar Apple Music. De plaat bevat bijdragen van o.a. Anderson Paak, André 3000, Kendrick Lamar, Kanye West, Elton John en meer.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

A Tribe Called Quest – ‘We The People….’ Video

Twitter Facebook WhatsApp