Share

Adidas heeft een nieuwe sneaker onthuld die aan de uitbundige Tubular-lijn kan worden toegevoegd: de Tubular Shadow. Onder vele sneakerfans wordt de schoen ook wel gelabeld als een kopie van de immens populaire YEEZY Boost 350, maar de schoen is waarschijnlijk een stuk goedkoper en beter verkrijgbaar.

adidas-tubular-shadow-sneakers-2

Vooralsnog is er weinig bekend over de schoen, behalve dat deze in twee colorways verkrijgbaar zal zijn. De zwarte variant is er in geperforeerd leder, terwijl de beige Tan versie gemaakt is van een geweven stof. Volgens Adidas is de schoen een ‘symbool van een komende revolutie’, waarbij de low-top schoen inspiratie heeft op gedaan uit zowel high-fashion als street culture.

adidas-tubular-shadow-sneakers-4

De release datum zal binnenkort worden gedeeld. Tot dan zijn er de foto’s van Afew Store, die de schoenen bij een komende release in de digitale schappen zal hebben liggen.

adidas-tubular-shadow-sneakers-3

adidas-tubular-shadow-sneakers-5

adidas-tubular-shadow-sneakers-6


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Adidas introduceert nieuwe Tubular Shadow sneakers

Twitter Facebook WhatsApp