Share

Adidas Originals heeft een samenwerking opgezocht met het Japanse A Bathing Ape voor een exclusieve collectie deze winter. De collaboration bestaat uit track jackets en de populaire Adidas NMD sneaker, uitgevoerd in twee verschillende colorways.

Uiteraard zijn alle items voorzien van het iconische First Camo motief van BAPE die dus in twee smaken komen: in bosgroene met bruine camo en een zwart/donkergrijs camo patroon. Hierdoor blenden de twee merken hun meest kenmerkende designs uit het verleden en heden.

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-2

Firebird Track Jacket

Allereerst de track jackets. De capsule collectie bestaat uit twee varianten van de Firebird Track Jacket, waarbij de groene met bruine camo wordt afgewisseld met witte accenten op de borst en Three Stripes op de armen. De cuffs van de armen en de volledige rits zijn voorzien van een lichtbruin/beige kleurtje.

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-3

ID96 Down Jacket

Opvallend uit de capsule collectie is de ID96 Down Jacket BAPE – een full zip to top jas die tot en met je capuchon dicht kan, inclusief een haai gezicht geprint op de voorkant. De jas is perfect voor koudere dagen, mede dankzij de polar fleece lining in de zakken aan de voorkant en een taffeta lining in de gehele jas.

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-4

BAPE x Adidas Originals NMD R1 Sneakers

Waarschijnlijk het populairste item uit de hele collectie: de NMD R1, voorzien van hetzelfde First Camo motief. In combinatie met de witte Three Stripes op de zijkant, de lichtbruine/beige details en de witte Boost zool met blauwe en groene tooling op de zijkant is de speciale BAPE editie van de NMD R1 een toekomstige klassieker. Bekijk hieronder meer impressies van de sneakers.

De complete collectie zal vanaf a.s. zaterdag, 26 november, verkrijgbaar zijn via een select aantal Adidas retailers, de Adidas Originals Store in Amsterdam en in de online shop van het merk.

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-5

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-6

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-7

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-8

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-9

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-10

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-11

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-12

adidas-originals-by-bape-capsule-collection-13

NMD R1 Foto’s door Hypebeast

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

adidas Originals by BAPE Capsule Collection

Twitter Facebook WhatsApp