Fashion

Nike’s self-lacing HyperAdapt 1.0 sneakers gaan $720 dollar kosten

Met een releasedatum vóór de feestdagen

nike-hyperadapt-1-0-sneakers-1

Na de legendarische Nike MAG kondigde Nike eindelijk self-lacing sneakers aan voor het grote publiek: de HyperAdapt 1.0. De schoenen zijn voorzien met Power Laces, een innovatief automatisch vetersysteem waardoor je nooit meer je veters hoeft te strikken.

nike-hyperadapt-1-0-sneakers-2

Inmiddels is de release datum en de bijbehorende prijs bekend, en die is niet mals. Sneakerliefhebbers hoopten op een aantrekkelijke prijs – of op z’n minst een ietwat betaalbaarder prijskaartje. De schoenen zullen vanaf 1 december op afspraak in de winkel verkrijgbaar zijn voor $720 dollar.

nike-hyperadapt-1-0-sneakers-3

De gloednieuwe onderdelen zijn nu nog relatief duur om te produceren, maar deze zullen naar alle waarschijnlijkheid goedkoper worden in de nabije toekomst. Dit kan echter niet snel genoeg gebeuren – we wachten inmiddels al ruim 30 jaar na de release van Back To The Future II.

Nike introduceert HyperAdapt 1.0 sneakers met Power Laces


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp